Planet Residence – novi stil života

Bilo da ste počeli da stvarate planove o porodici ili da želite miran kutak samo za sebe uz sav mogući komfor, stambeno-poslovni kompleks Planet Residence u Nišu pravo je mesto za ostvarenje Vaših želja i ispunjenje potreba modernog čoveka. Investicija sa kojom ste stoprocentno na dobitku, jer predstavlja sinonim luksuza, komfora, kvaliteta i sigurnosti. Vaša baza, Vaša luka, koja će svakodnevnicu učiniti uživanjem i pružiti Vam život po ugledu na svetske metropole. Kako?

Atraktivna lokacija u ulici Blagoja Parovića, nadomak centra Niša, Planet Residence čini savršenim mestom i za porodične i za poslovne ljude. U blizini su parkovi, vrtići, škole, tržni centar, kao i poslovni prostori, ugostiteljski objekti i drugi sadržaji od kojih vas deli svega nekoliko minuta šetnje.

Poseban akcenat je na blizini reke, za sve rekreativce, ljubitelje prirode, a mnogi koji odaberu stambenu jedinicu sa pogledom na Nišavu, obezbediće sebi urbani stil života u harmoniji sa prirodom.

„Stambeno-poslovni kompleks Planet Residence prostire se na oko 65.000 kvadratnih metara. U sklopu objekta je privatno dvorište koje će moći da koriste samo stanari, a ono pokriva površinu od oko 2.500 kvadrata. Mobilijar, odnosno igralište za decu, njegov je neizostavni deo, pa i roditelji i deca mogu da se opuste okruženi prirodom na svega nekoliko koraka od svojih domova”, objašnjava Janko Čipev, direktor kompanije Planet Kapital. Nastala iz firme Put Inženjering, koja posluje tri decenije u zemlji i inostranstvu, pruža sigurnost ulaganja, garanciju vrhunskog kvaliteta i primenu najviših standarda u gradnji.

Luksuz koji Vam pripada

Objekat je pokriven video nadzorom i obezbeđenjem 24 sata. Ima dva ulaza i dve recepcije koje će stanarima biti stalno na raspolaganju. Poseban kuriozitet su SPA i fitnes centar unutar objekta koji će biti smešteni u prizemlju i na mezaninu. To pruža mogućnost opuštanja, mir i relaksaciju na nekoliko koraka od vrata Vašeg doma.

„SPA i fitnes biće komercijalnog karaktera, ali sa posebnim pogodnostima za stanare, poput popusta za korišćenje usluga i sl. Prostiru su na oko 1000 metara kvadratnih i upravo je to jedan od sadržaja koji čini način života u kompleksu Planet Residence jedinstvenim. Ovo je trenutno jedini kondominijum južno od Beograda, a ukoliko se odlučite za kupovinu stana upravo ovde, kupujete sa njim i potpuno drugačiji način života“, ističe direktor firme.

Završetak objekta planiran je krajem avgusta 2024. godine. Prilikom projektovanja poštovana su osnovna načela energetske efikasnosti, u skladu sa Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada. Stambene jedinice biće priključene na sistem daljinskog grejanja. Sistem hlađenja imaće najsavremenije klima uređaje koji ispunjavaju sve ekološke standarde utroška energije, naglašavaju u kompaniji Planet Capital.

“Distributer toplotne energije Gradska toplana Niš ne emituje zagađujuće elemente u vazduh, jer kao gorivo za proizvodnju iste koristi prirodni gas. Dok je zagađenje, koje je utvrđeno merenjem, buka koja nastaje iz ventilatora hlađenja mašinske opreme u postrojenju. Zbog toga smo zajedno sa Gradskom toplanom Niš i Fakultetom zaštite na radu u Nišu izradili studiju sanacije buke u postrojenju za proizvodnju toplotne energije. Izradićemo adekvatne akustične barijere koje će umanjiti buku ispod propisane granične vrednosti kako bi stanari kompleksa imali kvalitetno životno okruženje”, objašnjavaju investitori.

Novi simbol grada

Na 13. spratova naći će se 420 stambenih jedinica – od garsonjera do petosobnih stanova. Na poslednjim etažama su projektovani penthausi sa velikim terasama. Aluminijum prozori visokog kvaliteta sa troslojnim termo-staklom. U kupatilu i kuhinji je keramika premium kvaliteta. Na terasi protivklizne granitne pločice.

Parking je dostupan stanarima na tri nivoa. Deo parking mesta naći će se i na parteru. Planirana je ugradnja četiri punjača za električne automobile, ali postoji mogućnost instalacije istih na zahtev kupca.

Planet Capital i iskusni agenti su uz potencijalne kupce od početka do kraja procesa. Da ovakvi prostori pomeraju granice potreba građana za drugačijim, modernijim, komfornijim životom, pokazuje podatak da je interesovanje veliko i da dosadašnji kupci stambenih jedinica dolaze iz svih delova zemlje, a ima i kupaca iz inostranstva. Osim što će Planet Residence promeniti njihov način života, ovaj objekat promeniće budućnost i perspektivu jednog od najatraktivnijih delova grada.